Werkwijze & Visie

‘Een evenwichtig eetpatroon is een bron van vitaliteit en energie, daaruit haal je fysiek en mentaal kracht!’.

Je kan bij mij terecht voor advies over de samenstelling van gezonde en evenwichtige voeding. Ik vertaal tevens het dieetvoorschrift van een arts in praktische voedingsadviezen op jouw maat. Zo adviseer ik over voeding tijdens of na jouw zwangerschap, na diagnose van diabetes, bij allergie, bij jouw strijd tegen overgewicht,… . Hiervoor baseer ik mij steeds op wetenschappelijk onderbouwde methodes. De voornaamste stap in het veranderen van voedingspatronen is de bewustwording van hoe je tot die patronen bent gekomen. Wanneer je de reden van je doen en laten kent, kunnen we het immers samen aanpakken. Het is mijn bedoeling om met jou een gezonde weg te vinden om met voeding om te gaan en zo te bouwen aan een evenwichtig eetpatroon waar jij fysiek en mentaal kracht uit kan putten. Voeding is namelijk een belangrijke bron van vitaliteit en energie.

Ik help je graag een goede balans te vinden dat zowel op korte als lange termijn zijn vruchten afwerpt zodat je terug een gezonde relatie met voeding kan opbouwen en eventuele klachten als futloosheid kan veranderen naar een energiek gevoel.

Je kan bij mij terecht voor consultaties in de praktijk, consultaties via e-mail, consultaties aan huis alsook is er de mogelijkheid een analyse van de lichaamssamenstelling uit te voeren zonder verdere dieetbegeleiding.

Meer informatie over hoe deze consultaties verlopen vindt u onder het luik het verloop van de consultaties.