E-mailbegeleiding

Begeleiding via e-mail is ook mogelijk. Deze vorm van begeleiding kan een uitkomst bieden wanneer je jezelf in allerlei bochten moet wringen om op consultatie te komen omwille van gezinsverplichtingen, een drukke job, geen vervoer,… . Of wanneer je wel iets wilt veranderen aan je huidige voedingspatroon maar je de stap om naar een diëtiste te gaan te groot vindt. Speciaal hiervoor heb ik deze manier van werken uitgewerkt. De voordelen van een begeleiding via mail zijn dat jij de informatie kan doornemen op jouw eigen tempo en op momenten wanneer dit jou het beste past. Bovendien dien je je niet steeds naar de praktijk te begeven.

Bij voorkeur vindt de eerste consultatie wel in de praktijk zelf plaats, maar dit is niet noodzakelijk. Indien dit niet mogelijk is, zal je, na telefonisch of via e-mail contact te hebben opgenomen met mij, een gedetailleerde vragenlijst ivm jouw eet-en leefgewoonten ontvangen. Enkele dagen nadat je deze hebt doorgestuurd ontvang je hierop jouw persoonlijk voedingsschema inclusief tips etc (dit ontvang je nadat de betaling is overgemaakt om misbruik te voorkomen).

Het verdere verloop is gelijkaardig aan dat van de consulten die plaatsvinden in de praktijk, met dat verschil dat je alles via e-mail ontvangt.

Wanneer ik jou voedingsadvies geef via e-mail wil ik er zeker van zijn dat je hetzelfde resultaat en tevreden gevoel bekomt als mensen die bij mij op consultatie komen. Om dit doel te bereiken is het van belang dat je gestelde vragen steeds naar waarheid beantwoordt en opdrachten nauwgezet opvolgt. Ook de nodige motivatie voor een actieve deelname is noodzakelijk en zo mogelijk van nog groter belang dan bij consultaties in de praktijk.

Hier vindt je meer informatie i.v.m. de tarieven bij e-mailbegeleiding.